Kontaktlinser

Kontaktlinser giver dig frihed

Er briller ikke lige dig? Enten fordi du bare ikke synes, briller klæder dig, eller fordi du har en aktiv livsstil, hvor brillerne kommer i vejen? Eller har du problemer med at vænne dig til briller eller ønsker du blot engang imellem at kunne skifte fra briller til kontaktlinser?

Individuelt tilpassede kontaktlinser

Hos Brillestudiet har vi ekspertisen til at tilpasse alle former for kontaktlinser. Måske passer standardlinser bedst til dit behov, men det kan også være, at vi i fællesskab finder frem til en mere individuel tilpasset løsning, der vil være bedre for dig, fordi linserne dermed bliver som skræddersyede til dine øjne. 

Du kan få kontaktlinser, der korrigerer din nærsynethed, din langsynethed, din bygningsfejl eller med læsefelt til korrektion af alderssyn. Om de bedste kontaktlinser til dig er bløde, formfaste, semi formfaste eller natlinser, finder vi ud af ved at udmåle dine øjne med den nyeste teknologi og i dialog med dig.

Du vil altid blive udmålt med vores DNEye PRO scanner og med den nyeste topograf fra Medmont – et af de til dato mest avancerede instrumenter til udmåling af hornhindens facon.

Kontaktlinser til børn

Dit barn kan også få tilpasset kontaktlinser hos os. De færreste forældre ved, at børn helt ned til 7-8 års alderen sagtens kan bruge kontaktlinser. Det er nemlig ikke et spørgsmål om alder, men om motivation, modenhed og hygiejne. Er man under 10 år sker det altid i samråd med en øjenlæge.

Er dit barn nærsynet, kan det være en stor sundhedsmæssig fordel at vælge natlinser, som kan reducere udviklingen af nærsynetheden – dette kaldes også myopikontrol. Kom ind og hør mere om dit barns muligheder. 

Dine øjne fortjener det

Markedets bedste kontaktlinser

Frit valg med kontaktlinser

Der er dømt frit valg på alle solbrillehylder, når du har kontaktlinser. Bruger du briller, vil der uvægerligt være nogle stel, du bare ikke kan vælge, fordi glassene og din styrke ikke passer til det lige det solbrillestel, du ønsker dig allermest.

Det undgår du helt, når du bruger kontaktlinser. Du kan vælge præcis den lækre solbrille, du drømmer om – eller sportsbrille for den sags skyld.

Brug kontaktlinser som du vil

Nogle bruger kontaktlinser hver eneste dag – andre nogle gange om ugen. Hos Brillestudiet kan du få sammensat præcis det abonnement, der passer til dit behov, da vi er en selvstændig optikbutik, der ikke er bundet af en butikkædes system.

Det giver dig total frihed til at bestemme, hvilket abonnement du ønsker – eller om du heller vil købe efter behov uden et abonnement.

Kom ind til en snak om kontaktlinser – hos os koster rådgivning ikke noget. 

Book gratis synsprøve

Du er altid velkommen til at booke en gratis synsprøve hos os. Udfyld felterne nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.