Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at komme ned forbi butikken i vores åbningstider. Du må også meget gerne kontakte os på nedenstående telefonnummer eller mail. 

Åbningstider

Peer er optometrist, kontaktlinsespecialist og indehaver af Brillestudiet. Inden Peer åbnede Brillestudiet tilbage i 2007, var han butikschef hos Lindberg Optik. Her var Peer ansat i ca. 20 år, og ikke mange optikere i Danmark har et så indgående kendskab til og erfaring med Lindbergs produkter, som han har det. Inden Peer kom til Lindberg var han ansat hos Knud Jørgensen, en legende i dansk optometri indenfor kontaktlinsetilpasning. Peer har specialiseret sig i formfaste linser, natlinser og elsker en god udfordring. Så har du “vanskelige” øjne, så kom ind til Peer. I sin fritid holder Peer af at køre motorcykel, sejle, stå på ski, køre på mountainbike og hygge med vennerne. Sin kone, ser han mest til, når han er på arbejde :-).

Peer Kradrup

Indehaver / Optometrist
Charlotte har været en uvurderlig del af vores team siden september 2023. Med en baggrund som butikschef og årelang erfaring som selvstændig optiker har hun tilført vores team en betydelig viden. Som optiker og kontaktlinsespecialist bringer Charlotte en bred ekspertise og engagement inden for øjenpleje. Hendes dedikation gør hende til den ideelle person til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, hvad enten det drejer sig om briller eller kontaktlinser. I sin fritid tilbringer Charlotte mesteparten af tiden med sin kæreste og deres fire børn. Når der virkelig skal slappes af, foregår det i deres have, hvor de alle sammen finder ro og nyder naturen.

Charlotte Birch Laursen

Optometrist
Gerda har været ansat hos Brillestudiet, siden butikken åbnede i 2007. Indtil da arbejdede Gerda i 15 år som tandplejer Gerda tager sig af økonomien, har ansvar for vores kontaktlinse-abonnementer, hjælper vores kunder med forsikringspapirer ect. Derudover har hun et super godt øje for mode og hvilke brillestel, der klæder den enkelte. Så med Gerdas hjælp kan du altid være sikker på, at du får en den helt rigtige brille. Gerda er gift og har to store børn. Sin sparsomme fritid bruger hun på veninder, sine børn, læse, strikke, cykle og at gå ture.

Gerda Marie Gade

Optikerassistent 
Birgitte er vores butiksassistent og gift med Peer. Birgitte er uddannet tandtekniker, men har efterfølgende uddannet sig til butiksassistent. Birgitte har været ansat i butikken siden 2012 og står for bestilling af stel, kontaktlinser m.m.. Sørger for, at butikken altid er pæn og præsentabel, ordner vores vinduer ect. Og med sit udtalte flair for det helt rigtige stel til den enkelte kunde, er det Birgitte, som både Peer og Elizabeth trækker på, når der skal vælges stel. Det er ofte den første brille, Birgitte vælger ud, som er den brille, kunden går hjem med. I sin fritid hygger Birgitte sig med sit barnebarn Albert, sin store flotte Bernersennen Chili, hus og have.

Birgitte Sparre kradrup

Optikerassistent 
Rene trådte ind i vores butik i august 2023 og bringer med sig en omfattende erfaring som optiker og kontaktlinsespecialist. Med hele 39 års branchekendskab har han dækket et bredt spektrum af erfaringer, lige fra arbejde i udlandet og drift af to selvstændige optikerbutikker til at bestride rollen som regionschef i en større optisk virksomhed. René besidder en dybdegående viden om alt inden for briller og kontaktlinser, og hans passion for det kliniske arbejde er markant. Uden for Brillestudiet er René engageret i sin racercykel, og i 2022 cyklede han hele vejen til Paris med Team Rynkeby. Når han ikke er på cyklen, nyder han at tilbringe tid med sin kæreste, børn og børnebørn samt finder afslapning i at spille klaver.

René Hjorth

Optometrist 
Chili er Peers og Birgittes Berner sennen, som i daglig tale omtales Brillehunden.

Chili

Brillehund

Book gratis synsprøve

Du er altid velkommen til at booke en gratis synsprøve hos os. Udfyld felterne nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.