Brillestudiet

Kontakt os

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at komme ned forbi butikken i vores åbningstider. Du må også meget gerne kontakte os på nedenstående telefonnummer eller mail. 

Åbningstider

Peer er optometrist, kontaktlinsespecialist og indehaver af Brillestudiet. Inden Peer åbnede Brillestudiet tilbage i 2007, var han butikschef hos Lindberg Optik. Her var Peer ansat i ca. 20 år, og ikke mange optikere i Danmark har et så indgående kendskab til og erfaring med Lindbergs produkter, som han har det. Inden Peer kom til Lindberg var han ansat hos Knud Jørgensen, en legende i dansk optometri indenfor kontaktlinsetilpasning. Peer har specialiseret sig i formfaste linser, natlinser og elsker en god udfordring. Så har du “vanskelige” øjne, så kom ind til Peer. I sin fritid holder Peer af at køre motorcykel, sejle, stå på ski, køre på mountainbike og hygge med vennerne. Sin kone, ser han mest til, når han er på arbejde :-).

Peer Kradrup

Indehaver / Optometrist

Charlotte Birch Laursen

Optometrist
Gerda har været ansat hos Brillestudiet, siden butikken åbnede i 2007. Indtil da arbejdede Gerda i 15 år som tandplejer Gerda tager sig af økonomien, har ansvar for vores kontaktlinse-abonnementer, hjælper vores kunder med forsikringspapirer ect. Derudover har hun et super godt øje for mode og hvilke brillestel, der klæder den enkelte. Så med Gerdas hjælp kan du altid være sikker på, at du får en den helt rigtige brille. Gerda er gift og har to store børn. Sin sparsomme fritid bruger hun på veninder, sine børn, læse, strikke, cykle og at gå ture.

Gerda Marie Gade

Optikerassistent 
Birgitte er vores butiksassistent og gift med Peer. Birgitte er uddannet tandtekniker, men har efterfølgende uddannet sig til butiksassistent. Birgitte har været ansat i butikken siden 2012 og står for bestilling af stel, kontaktlinser m.m.. Sørger for, at butikken altid er pæn og præsentabel, ordner vores vinduer ect. Og med sit udtalte flair for det helt rigtige stel til den enkelte kunde, er det Birgitte, som både Peer og Elizabeth trækker på, når der skal vælges stel. Det er ofte den første brille, Birgitte vælger ud, som er den brille, kunden går hjem med. I sin fritid hygger Birgitte sig med sit barnebarn Albert, sin store flotte Bernersennen Chili, hus og have.

Birgitte Sparre kradrup

Optikerassistent 

René Hjorth

Optometrist 
Chilli er Peers og Birgittes 2 år gamle Berner sennen, som i daglig tale omtales Brillehunden.

Chilli

Brillehund

Book gratis synsprøve

Du er altid velkommen til at booke en gratis synsprøve hos os. Udfyld felterne nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.