Brilleglas

De rigtige brilleglas giver optimalt syn

Dine øjne bliver udsat for mange forskellige indtryk, som de skal kunne tilpasse sig. Når dit syn ændres, bør det undersøges.

Hvordan vælger du glas?

 Når du har gennemført en synsprøve, bruger vi et program til at vise dig, hvordan du vil opleve de forskellige glastyper.

De fleste af vores kunder vælger Rodenstocks unikke kvalitetsglas, fordi de vil have en løsning, der giver dem det bedst mulige syn. Vi har selvfølgelig også nogle mere økonomiske løsninger, og du behøver ikke beslutte dig med det samme.

Vi viser dig altid alle typer glas, så du kan vælge det, du mener er bedst for dig.

Brilleglas er håndværk

Du kan vælge nok så dyre brilleglas, men hvis de bliver monteret forkert, upræcist eller skævt, vil du ikke få det optimale ud af dine briller. For at sikre, at dine brilleglas bliver perfekte, tager vi et foto, der opmåler stellets krumning, vinkel, glassenes afstand fra øjet og dine øjnes indbyrdes afstand helt præcist i forhold til, hvordan dit brillestel sidder på dit ansigt.

Mest mulig præcision giver den bedste udnyttelse af dine brilleglas. De bliver leveret til os, hvorefter vi sliber dem i facon på vores eget værksted – fordi vi går op i detaljerne, og fordi vi holder af håndværket.

Men først og fremmest gør vi det for at give dig den allerbedste synsoplevelse.

Rodenstock brilleglas

De skarpeste målinger, giver det skarpeste syn

Det nørdede om brilleglas

Det er dit behov for synskorrektion, der er med til at afgøre, hvilke brilleglas du skal vælge. Du får naturligvis vores rådgivning med i købet, når du kommer ind i butikken. Men noget af det, du skal vide om brilleglas er, hvordan vi beregner styrken. Her benytter vi en DNEye Scanner, som giver de mest præcise brilleglas, så dit syn bliver skarpere, du bedre opfatter farver og kontraster. I nogle tilfælde oplever vores kunder endda et forbedret nattesyn. Uanset hvilke brilleglas du vælger, er de alle superantirefleksbehandlede og hærdede, fordi vi ved, at færre reflekser i brilleglassene giver et skarpere syn. Hærdningen forlænger holdbarheden på dine brilleglas’ overflade, men intet glas er helt ridsefrit, så du skal selvfølgelig passe godt på dine briller.

Book gratis synsprøve

Du er altid velkommen til at booke en gratis synsprøve hos os. Udfyld felterne nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.