Briller

Brug din brille som statement

I vores verden er brilleglassene den vigtige del af vores arbejde, og brillestel er den sjove del. Med det rigtige stel kan du se ud, som du ønsker det. Du kan understrege din personlighed og definere din individualitet

Brillestel med internationalt snit

Når du går ind i Brillestudiet, vil du se brillestel, som ikke er mainstream.

Vi bruger meget tid på at finde de helt rigtige niche-brands, ofte på internationale messer, og på at sørge for, at vi har eneforhandling på de spændende mærker, så du får noget nyt og spændende at vælge imellem. Vi har løbende besøg af vores leverandører og på vores Facebook side kan du følge med, når vi får nyt i butikken. 

Vidste du at?

De rigtige brilleglas giver optimalt syn

Dine øjne bliver udsat for mange forskellige indtryk, som de skal kunne tilpasse sig. Når dit syn ændres, bør det undersøges.

Forny dit look

Brug din brille som
statement

Det rigtige brillestel

Det helt rigtige brillestel er det, der passer til dig. Du får selvfølgelig hjælp til at vælge, men i sidste ende skal du have det stel, som du har det godt med. Hos Brillestudiet er alle de stel, du kan vælge imellem, udført i allergivenlige og fjerlette materialer, herunder titanium, aluminium, horn og den fineste acetat. Hvad enten du søger et overraskende twist, minimalisme, tidløst design eller det nyeste indenfor moden, kan du finde det hos os. 

Vi sørger for at kvalitet og æstetik går op i en højere enhed, og at dit brillestel er præcis det, du drømmer om. Mange af vores brillestel fremstilles i hånden og man er ikke i tvivl om, at der ligger både kærlighed og passion bag design og håndværk.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og se de nyeste stel – måske du finder lige præcis dem, du leder efter.

Book gratis synsprøve

Du er altid velkommen til at booke en gratis synsprøve hos os. Udfyld felterne nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.