2018 profil brillestudiet

 

Mød os

 

Vores syn på optik

 

I virkeligheden kan vi koge vores syn på optik ned til to ting - kvalitet og pris skal hænge sammen og det skal være hyggeligt at komme i vores forretning.

 

Noget vores kunder heldigvis kan nikke genkendende til (link til Referencer).

 

Siden november 2007 har vi haft til huse i en af de smukkeste bygninger i Odder - og vi har gjort alt, hvad vi kan, for at rammerne for dit besøg er lige i øjet. Okay, den var billig, men indretningen af butikken er både æstetisk og hyggelig, for det synes vi, passer til vores varer.

 

Vores syn på briller

 

Briller skal være lækre. De skal også være funktionelle og gøre dit syn optimalt, men der sker jo ikke noget ved, at de samtidig understreger din personlighed og er med til at gøre dig unik. En lækker brille, der passer perfekt til dit ansigt, er lige så meget et statement, som din væremåde og dit væsen. Og de tre ting kan da lige så godt spille sammen.

 

Derfor har vi heller ikke briller, vi ikke selv ville gå med - hvis de ellers klædte os. Hos os finder du nogle af de smukkeste og vildeste stel fra designere med kant og personlighed.

 

Vores syn på brilleglas

 

Brilleglas er ikke bare brilleglas. Vi går højt op i at finde de glas og den løsning, der passer bedst til dig, så du får så optimalt et syn, som muligt. Det kan kun lade sig gøre ved, at vi holder vores uddannelse og håndværk ved lige.

 

Derfor hjælper vi dig ikke blot med at vælge de rigtige glas eller det rigtige stel, vi kigger på helheden og rådgiver dig i at vælge et stel, der passer til dig, og sørger samtidig for, at det passer til de glas, du har brug for.

 

Når først vi har modtaget dine glas, sliber vi dem i butikken. Den beslutning er både baseret på vores håndværksmæssige evner, og vores tanker om, at du skal have det bedste resultat.

 

Vores syn på kontaktlinser

 

Lige så mange kunder, der bruger brillerne til at understrege deres personlige look, lige så mange ønsker at gå med linser.

 

Som selvstændig brillebutik er vi ikke bundet af leverandøraftaler eller andre tiltag, du vil møde hos de store kædebutikker. Det giver os frihed til at levere individuelle løsninger og lave speciallinser, fx natlinser, som ikke ret mange andre optikere arbejder med.

 

Samtidig er vi mere fleksible når det handler om kontantkøb eller løskøb af kontaktlinser. Du bliver med andre ord ikke bundet af et abonnement, med mindre vi sammen bliver enige om, at det er den bedste løsning for dig.

 

Vores syn på viden om dit syn

 

Vi undskylder på forhånd for, at vi nogle gange bruger lige lovlig mange fagord. Det er simpelthen en erhvervsskade, og heldigvis en af de gode af slagsen. Men det hjælper selvfølgelig ikke dig, for du har brug for viden, der ikke kræver en fremmedordbog.

 

Når du får en synsprøve hos os, går vi hele spektret igennem med dig. Du får en forklaring på de forskellige elementer af synsprøven, og du skal endelig bare spørge, hvis der er noget, du vil vide. Jo mere specifikke vores målinger er, jo bedre bliver dit syn og din endelige brille.

 

Fik vi ikke lige svaret på dit spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os.

 

Briller er en tillidssag